VRF (AV-specialist)

PC & Plaats: 2153 PD Nieuw-Vennep
Adres:
Frankweg 2 (route)
Telefoon:
(0)85 489 2060 / 06-54380105
Website:
https://www.vrf.nl/
Contactpersoon MGE:
Kees Brouwer
E-mail: info@vrf.nl / kees@vrf.nl

Beroepen

  • medewerker licht-geluid en video

Over VRF

VRF is een bedrijf dat audiovisuele materialen (audio, video, licht, geluid en rigging) verhuurt aan high-end opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. Zij creëren concepten met 3D visuals, zorgen voor de AV-productie op beurzen en bouwen zij beursstands waar zij de gehele AV-techniek voor leveren. Dit doen zij in zowel binnen- als buitenland.

Daarnaast kunnen zij in hun studio in Nieuw-Vennep ook livestreams bouwen.

Heb jij een passie voor licht, geluid, video & rigging, Heb je geen negen tot vijf mentaliteit, flexibel ingesteld en een passie voor de eventbranch? Dan is dit bedrijf misschien iets voor jou

Als geluidsoperator bij VRF werk jij dagelijks mee aan het creëren en produceren van events in binnen- en soms buitenland. Jij gaat een actieve rol vervullen op de diverse locaties waar wij events produceren.

Als technici en operator ben jij verantwoordelijk voor onze projecten. De projecten die je zal gaan doen zijn zeer divers van Jazz combo’s, Dj’s, Livestream studio’s en corporate events van 10.000 pax.

Als AV- operator bij VRF werk jij dagelijks mee aan het creëren en produceren van zowel on- als offline events in zowel binnen- als buitenland. Dit betekent samen met je collega’s vlammen om de deadline te halen.

Als AV- operator werk je mee aan de realisatie van de mooiste online en offline evenementen. Dit doe je zelfstandig en in teamverband. Je bent op locatie aanwezig voor de op- en afbouw en de uitvoering van de show. Tijdens de show zorg je voor het schakelen van videobeelden zoals presentaties, video’s en camera.